Do rustikálního interiéru jedině rustikální osvětlení


Máte rádi rustikální styl? Máte tak udělanou celou místnost? Dokonce vybavenou rustikálním nábytkem? Ano? A co lustr? Pokud zvednete hlavu pod strop, možná zůstanete překvapeni, jaké vám to tam vlastně zůstalo viset svítidlo. Je jako z jiného světa, ale rozhodně to není svět rustikální. Svítidlo je úplně nemožné, navíc se zděsíte, jakými je osazeno žárovkami, a představíte si roztočený elektroměr.

lustr

Po chvíli děsu se začínáte vzpamatovávat a zkliňovat, protože jak se říká, nic se nejí tak horké, jak se uvaří, takže pokud jste tímto doslova nemožným a prožraným lustrem svítili celá léta, jistě ještě nějakou hodinku, nebo snad i den, dva svítit můžete. Takže si uvařte kafčo, nebo nalijte sklenku vína, či otevřete lahváče a v klidu si sedněte k vašemu notebooku, kde určitě najdete nějaké vhodné řešení. No, abyste se moc dlouho netrápili hledáním a pátráním, my vám poradíme, protože najít takové opravdické stropní svítidlo v rustikálním stylu https://light4home.cz/ceiling-light/ceiling-light-rustical není zase až tak úplně jednoduché. Lustry se nabízejí v nepřeberných řadách, ale rustikální lustr? A hlavně kvalitní, rustikální lustr! Dobře si uvědomte, že lustr kupujete většinou na dlouhou dobu, ostatně málokdo by lustry střídal jako ponožky, že?

lustr

Takže takový lustr musí být opravdu vybraný s největším rozmyslem a zodpovědností. Pěkný, vkusný, tak aby se vám líbil na první pohled, aby se vám neokoukal, aby prostě vaše oko na něm kdykoli rádo spočinulo a hlavně musí nám také dobře splnit účel, musí nám dobře svítit a osvětlovat přesně to, na co potřebujeme stále dobře vidět. V pokoji mohou zůstat i temnější místa nebo různá zákoutí, která si už můžeme nasvítit nástěnnými lampičkami nebo stojací lampou, ale prostor, kde je potřeba vidět stále, je nutné osvětlit lustrem. Do lustru musíme zvolit i správné žárovky, a to jak na výkon, tak i na teplotu světla. Každému je příjemná jiná teplota osvětlení, která kolísá mezi jasným osvětlením studených barev a žlutavým osvětlením teplých barev.